Yhteystiedot

+358 (0)10 230 5500
info@budgethotelraahe.fi
Uimahallintie 4, 92150 Raahe
Finland

Aukioloajat

Aamiainen ma-pe: 6:00-9:00, la-su: 8:00-10:00

vastaanotto
ma-pe: 06:00-12:00 & 16:00-20:00
la-su: 08:00-12:00
Pyhäpäivien aukioloajat saattavat muuttua. Tarkistathan ajat suoraan hotellilta.
010 230 5500


Me palvelemme sinua Raahessa:

Iina, vastaanottovirkailija, baari-enkeli

Iina on Pohjanmaan kasvatti, joka on ehtinyt jo paljon nuoresta iästään huolimatta, mm. käydä vaihdossa Japanissa ja Latviassa, sekä työskennellä Helsingin kuulussa Kappeli-ravintolassa.


Iina tuli sulostuttamaan elämäämme lempeällä hymyllään ja hersyvällä naurullaan. Tämä leidi on yksityiskohdista huolehtiva ekoilija, joka varmasti pitää huolen, että esimerkiksi lajittelu on tehty oikein – auta armias, jos olet laittanut vahingossa pahvin sekajätteeseen, löydät todennäköisesti Iinan kaivamassa sitä sieltä oikeaan paikkaan. Iina pitää asiakkaistamme luonteenomaisesti huolen täydellä sydämellä alusta loppuun. Tämä leidi on myös aika haka baarin puolella, mistä johtuen voimmekin kutsua häntä baari-enkeliksemme.


Vapaalla Iina laittelee ruokaa ja leipoo palovaroittimien säestyksellä, tutkii kirppareiden antia, hoitaa kissojaan ja tärkeimpänä kaikista – ohjaa tanssia. Iinan suusta kuuluu useiten “mä hoidan!” – tekemisen nainen siis!

Johanna, vastaanottovirkailija / kokki

Johanna:Pohjois-Pohjanmaalta kotoisin oleva Matkailu-Ohjelmapalveluiden tuottaja Johanna tuo perheeseemme tehokkuutta, tarkkuutta, vauhtia ja vaarallisia tilanteita “rapatessa roiskuu”-tyylillä. Hyvän asiakaspalvelijan tittelin lisäksi Johanna taitaa keittiöpuolen myös varsin mallikkaasti.

Vapaillaan Johanna puuhastelee lastensa kanssa, lenkkeilee ja hoitaa eläimiään. Useimmiten suusta kuullaan lausahdus “niin justiinsa” ja taas mennään kattilat kolisten hommiin!

Paula, siistijä (SOL yhteistyökumppani)

Meidän ihana ja maailman sydämellisin siistijä tulee yhteistyökumppanimme SOLin kautta. Paula on palijasjalakanen Raahelainen, harrastaa tanssia, lukemista ja herkuttelua sopivassa suhteessa. Liki tanssien hotellilla siistiä jälkeä tuleekin.

Tämä aina iloinen nainen pitää työstään kovasti, ja se kyllä näkyykin kaikille. Rennosta ja rempseästä asenteesta kertoo myös lausahdus, joka Paulan suusta usein kuuluu “Eipä täsä mittää, ku ei makustele!”