Meiltä täyden palvelun kokoukset & juhlat!

Kokous- ja ryhmäasiakkaitamme hemmotellaan kahden kabinetin voimin: tarjoamme tilat jopa 100 hengen tapahtumaa varten! Modernisti varustelluista tiloistamme löydät kaiken tarpeellisen ja enemmänkin onnistunutta tilaisuutta varten. Monipuoliset tilaustarjoilumme ja vankka ammattitaitomme saavat hymyn jokaisen vieraan kasvoille!

Lue lisää vaihtoehdoista alta:


Kokous

Kokousta Budgetissa! Monipuolisista kokouspalveluistamme löydät varmasti itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Tarjoamme valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia niin muutaman tunnin palavereihin kuin koko päivän kestäviin koulutuksiinkin. Personoimme halutessasi tilaisuutesi juuri Sinun tarpeisiisi sopivaksi!

Yhdessä osaavan henkilökuntamme kanssa suunnitelluista kokouksista, koulutuksista kuin muistakin tapahtumista osallistujat poistuvat energisinä, valmiina tuleviin koitoksiin!

Saunakabinetti

Miltä kuulostaisi saunailta kaveriporukalla?

Budgetista löytyy oiva ja viihtyisä kokoontumistila saunalla ja se soveltuu rennompiin illanviettoihin esimerkiksi kaveriporukan kesken. Viihtyisiin tiloihin ja kuumiin löylyihin mahtuu mukavasti jopa 15 hengen ryhmä. Voimme toimittaa saunatiloihin myös tarjoiluja ja virkistäviä juomia!

Saunakabinetti 140 €, sisältäen tilan (4h), kokoustarvikkeet sekä lämpimän saunan ja pyyhkeet. Saunakabinetti on varattavissa vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti.

Muut juhlat

Nimiäiset, rippijuhlat, lakkiaiset tai syntymäpäivät tulossa?

Tässä talossa on vietetty erilaisia juhlapäiviä useassa eri elämän vaiheessa. Juhlatunnelma välittyy niin järjestäjälle kuin osallistujalle ja monipuoliset tarjoilut maistuvat kaikille. Kysy tarjousta, rakennetaan mahtavat juhlat juuri Sinun tarpeisiisi!

Muistotilaisuus

Budget Hotel tarjoaa käytännölliset puitteet muistotilaisuuden viettoon Raahen keskustan välittömässä läheisyydessä. Lämmin tunnelma välittyy osallistujille persoonallisissa tilaisuuksissa.

Järjestämme muistotilaisuuksien tarjoilut ammattitaidolla, omaisten toiveiden mukaisesti.Galleria


Budgetissa nähdään!