Työmatkalla Raahessa?

Tuoko työt sinut Raaheen tai tarvitsetko yrityksesi työntekijöille majoitusta Raahessa?

Budget Hotel Raahe on yritysten ja organisaatioiden paikallinen ja luotettava majoituskumppani olitpa matkalla Raahessa yhden tai useamman yön.

Huomaa, että aamiainen ei kuulu huonehintaan!

Millaista majoitusta tarvitset?


Etuhinnat säännölliseen majoitukseen

Jos Raahe on työmatkojen suuntanasi säännöllisesti, niin kysy etuhintaa yrityksellesi.

Sopimusasiakkaanamme olet oikeutettu veloituksettomaan huonetyypin korotukseen sekä veloituksettomaan aikaiseen sisäänkirjautumiseen (alkaen klo 9.00) saapumispäivänä sekä myöhäiseen uloskirjautumiseen (klo 18.00 mennessä) lähtöpäivänä hotellin varaustilanteen näin salliessa.

Lähetä viestiä sales@peerahotels.fi tai soita 010 230 5999 (arkisin klo 8-16).

Projektimajoitus

Jos tiedossasi on pidempi urakka tai projekti Raahen seudulla, niin räätälöimme majoituskokonaisuuden yrityksesi tarpeisiin.

Olemme vuosien varrella majoittaneet rakennus- ja kunnostusprojektien urakoitsijoita, festivaalien järjestäjätiimit ja esiintyjät sekä elokuvien tuotantoryhmät viikkojen tai kuukausien projekteissa.

Pysäköintialueella löytyy tilaa isommallekin kuljetuskalustolle ja majoitusta voidaan järjestää helposti. Raahesta käsin on helppo kulkea lähialueille.

Projektimajoituksista kertoo lisää myyntipäällikkömme Michaela Aho, sales@peerahotels.fi tai 010 230 5999

Ravintolaedut

Asiakkaan / Asiakkaan edustajan majoittuessa ja ruokaillessa Peerâ-toimipisteen ravintolassa (jos kohteessa sellainen on) hänet on ruokailun yhteydessä oikeutettu yhteen (1) alkoholittomaan ruokajuomaan maksutta.

Asiakas / Asiakkaan edustaja on aina Peerâ-toimipisteessä vieraillessaan oikeutettu veloituksettomaan kahviin/teehen. Asiakkuus todennetaan hotellin vastaanotossa.

Kokousedut

Asiakkaan / Asiakkaan edustajan hankkiessa päiväkokouspaketin Peerâ-toimipisteessä tapahtuvaa tilaisuutta varten, tarjotaan tilaisuuteen osallistuville mahdollisuus saunomiseen hotellin yleisissä saunatiloissa veloituksetta.

Saunomismahdollisuuden käytöstä on ilmoitettava hotellin henkilökunnalle viimeistään kokouspäivänä klo 14.00 mennessä.

Rahaetu

Peerâ Hotels tarjoaa Asiakkaalle kalenterivuoden aikana (1.1.–31.12.) jokaisesta 3000 € arvoisesta tehdystä ostosta yhden (1) lahjakortin, arvoltaan 100 €. Lahjakortin voi käyttää missä vain Peerâ-toimipisteessä osin/kokonaan majoitukseen tai ravintola-/kokouspalveluihin, poissulkien Kartanohotelli Karolineburgin catering-palvelut. 

Lahjakortti tulee käyttää kerralla eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Lahjakortti/-kortit lähetetään Asiakkaan yhteyshenkilölle aina vuoden päätyttyä, viimeistään tammikuun loppuun mennessä.Liitytkö siis perheeseemme?